П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Кривому Розі на капремонті доріг «відмили» 10 мільйонів гривень

У Кривому Розі підрядні організації під час виконання капітального ремонту доріг налагодили схему відмивання грошей. В останній раз в їхніх кишенях «осіло» 10 мільйонів гривень. Далі на kryvyi-rih-yes.

Як повідомили в прес-службі Служби безпеки України, правоохоронці  заблокували схему заволодіння коштами з держбюджету, виділені на капітальний ремонт автодоріг на території Дніпропетровської області.

Встановлено, що одна з підрядних організацій в Кривому Розі, яка займається виконанням ремонту автомобільних доріг, налагодила схему «відмивання» бюджетних коштів.

Керівники підприємства і бухгалтерія вносили неправдиві відомості в бухгалтерську і технічну документацію, завищуючи фактичний обсяг виконаних робіт, а також кількість використаних матеріалів.

За попередніми підрахунками така «діяльність» підрядників обійшлася державі в 10 мільйонів гривень.

У приміщенні підприємства були проведені обшуки, під час яких були знайдені «чорна» бухгалтерія, а також інші матеріали, які підтверджують незаконну діяльність.

Керівнику підприємства повідомлено про підозру. Його звинувачують у привласненні і розтраті бюджетних коштів. Також слідство встановлює інших причетних до цієї справи осіб.

.,.,.,.